Sidsjö-Böle IF F13

Referat

Referat: Selånger SK F13 Blå - Sidsjö-Böle IF F13

Solen strålade från klar himmel och det var varmt ute, men vad gjorde ju det när vi fick spela inomhus! ;)

Dagens match spelades inomhus i Timrå Fotbollshall,och där användes den större modellen av 7mot7 plan (55 x 35 m) i förhållande till den vi normalt spelar på (50 x 30 m) och det märktes, Tjejerna sprang mycket och ytorna var stora så mot slutet var det ganska jobbigt.
Det hjälpte inte heller att vi mötte ett mycket starkt Selånger SK som var mycket duktiga men våra stolta gröna krigare kämpade mycket väl och gav aldrig upp!

Under träningarna tidigare i veckan så har vi lagt fokus vid hörnor, både att försvara hörnor och när det är våran hörna att slå. Vi har även tränat extra på inkast och att som bollhållare välja olika alternativ, driva, passa eller skjuta och det var väldigt roligt att se att veckans träningar och övningar har gett resultat,

Tjejerna tordes hålla i bollen, se uppåt och ta sig framåt både med dribblingar, att driva och att passa och tack vare det lyckades vi med att göra tre mål!

Vi spelade som vanlig med uppställningen:
MV, 2-2-2

I tredje perioden fick vi, eftersom Selånger ledde med 4 mål mer, sätta in en extra spelare och således spela 8mot7.
Då bytte vi till uppställningen
MV, 2-3-2

Dagens hjältar i målet var Svea som stod 1:a perioden och Vera H som stod period 2 och 3, Grymt jobbat, ni höll siffrorna nere!